“Studio Zeewier” heb ik opgericht om 5 belangrijke aspecten van mijn passie voor zeewier te groeperen, nl. wandelingen, demo’s, produktontwikkeling, consultancy en lesgever.
1. WANDELINGEN :
. PUBLIEK (waar u individueel kan inschrijven) :
Dat mijn grote passie zeewier is, dat had u intussen al begrepen.
Maar wat als u deel kan uitmaken van die passie ?
De duinenkruiden tussen uw vingers voelen, terwijl ik er uitgebreid over vertel tijdens een gezellige, leerrijke wandeling…
De geur van de zee opsnuiven, terwijl ik -samen met u- ga kijken of er wieren groeien (en welke), met achteraf een uitgebreide zeewierdemo. Wat als u dan ook nog eens kan nagenieten van al dat lekkers uit zee ? U neemt immers na afloop een zak zeewierproeverij mee naar huis. Prijs = 27€ pp. (zowel voor volwassenen als kids). Geen hondjes toegelaten. Op zondag, van 11-13 uur. Samenkomst Duinenplein Bredene. DATUMS : 23-04, 7-05, 21-05, 18-06, 25-06, 16-07, 30-07, 13-08, 27-08, 10-09, 24-09. Inschrijven via Chefsplace@me.com.
. PRIVE (waar u als groep inschrijft) :
Heb je een leuke bende vrienden/vriendinnen-foodies ? Wil je je werknemers eens verwennen met een vernieuwende incentive over “future food” ? Ben je lid van een leuke vereniging, die wel eens iets anders wil ?
Boek dan een PRIVE-WANDELING (datum vrij te kiezen in overleg met ons, locatie Bredene). Minimumaantal 20 personen, prijs = 27€ pp. (excl. BTW) = wandeling + demo + zak zeewierlekkers. Duur = ca. 2 uur.
Voor een supplement van 13€ pp. (excl. BTW) kan er ook tijdens de demo een proeverij aangeboden worden van wat zeewierprodukten.
Wilt u nog een tikkeltje meer ? Voor 20€ pp. extra (excl. BTW) kan u tijdens de demo genieten van ons “zeewier-tapasplank” + een Zeewiertripel (of een ander drankje). Opgelet ! Dit kan enkel voor groepen die privé boeken !
Zeker doen ! Je krijgt een heel andere kijk op zeegroen !
2. DEMO’S/NETWERK-EVENT
Een “zeewier-proeftafel”op uw event ? = Demo over wieren + een proeverij van onze zeewierprodukten (zeewierbiertje inbegrepen) = minimum 30 personen aan 27€ pp. (excl. BTW)+ 0,65€ per km (excl. BTW)
Onze “zeewier-tapasplankjes” op uw feest, beursstand, netwerkreceptie ? = 40€/plank (= 4-6 pers.) (excl. BTW) : zeewierkaas, zeesaucisse, zeehammetje, tapenade, zeewierchips, crackers, kaaskoekjes, …
3. PRODUKTONTWIKKELING
Zeewier is in, dat zal u intussen al wel geweten hebben. Bent u een bedrijf en wilt u mee-surfen op het succes van gezonde, innovatieve voeding ? Misschien kunnen we samen een nieuw produkt ontwikkelen op basis van zeewier ? Dit kan onder mijn eigen kwaliteitslabel, of uw “private” label. Interesse ? Neem gerust contact op via 0475-566339 ! We bespreken dan samen het verdere verloop van de ontwikkeling.
Enkele produkten die reeds succesvol op de markt zijn gebracht :
. Samenwerking met Deschildre (charcuterie) :
= Zeehammetje, Zeesaucisse, Zeekieken,
Boudin de Mer, Zeerillette …
. Samenwerking met De Beauvoordse Walhoeve (kazen) :
= Zeeblanche, Zeemanneke
. Samenwerking met Huisbier Seaking :
= Zeewier-tripel, Zeewier-Stout
. Samenwerking met Infusers :
= North Sea Gin (Gin met zeewier)
. Samenwerking met Anthony Lams :
= Zee-pralientje (praline met onze Gin en zeewier)
. Samenwerking met Bebijn :
= Zee-snoep (ambachtelijke snoepjes met als bindmiddel zeewier)
. Samenwerking met Bakkerij Petris :
= Zee-broodje (een lichtbruin broodje, 200 gr., met zeewier)
Wist je trouwens dat je ons regelmatig terugvindt op een boerenmarkt/belevingsmarkt in de buurt ? De ideale gelegenheid om ons aan onze stand een bezoekje te brengen ! Wij posten de datums en locaties op FB ! 6-08 : streekproduktenmarkt Blankenberge
4. CONSULTANCY
Had u graag mijn advies, kennis over zeewier, wat meer inzicht in de wondere wereld van wieren en algen ? Basis uurtarief consultant = vanaf 95€/uur (excl. BTW), afhankelijk van de opdracht
5. LESGEVER
Intussen ben ik ook lesgever bij Horeca Forma. Bent u leraar of directeur van een (hotel)school en had u graag dat ik mijn kennis van de wondere wereld van wieren en algen doorgeef aan uw leerlingen ? Neem gerust contact op ! We bespreken dan samen de mogelijkheden.