STUDIO ZEEWIER

 

“Studio Zeewier” heb ik opgericht om alle aspecten van mijn passie voor zeewier te groeperen, nl. (culinaire) wandelingen, demo’s,  workshops, produktontwikkeling, consultancy, lesgever en belevingsmarkten.

1. WANDELINGEN : (zie pagina “culinaire wandeling”)

Zeker doen ! Je krijgt een heel andere kijk op zeegroen !

 

2.  NETWERK-EVENT / DEMO

Een wandeling/demo met proeverij/zeewiertapas organiseren voor uw vereniging, serviceclub, bedrijf enz. ? Dat kan ! Alle info op onze pagina “culinaire wandelingen”.

U vindt de gewenste formule niet ? Contacteer ons via mail (Chefsplace@me.com) ! Samen met u zoeken we de gepaste formule.

Zeewiertapas op uw netwerkreceptie ? Vraag vrijblijvend onze offerte !

 

3. PRODUKTONTWIKKELING

Zeewier is in, dat zal u intussen al wel geweten hebben. Bent u een bedrijf en wilt u mee-surfen op het succes van gezonde, innovatieve voeding ? Misschien kunnen we samen een nieuw produkt ontwikkelen op basis van zeewier ? Dit kan onder mijn eigen kwaliteitslabel, of uw “private” label. Interesse ? Neem gerust contact op via +32475566339 !  We bespreken dan samen het verdere verloop van de ontwikkeling.

Enkele produkten die reeds succesvol op de markt zijn gebracht :

. Samenwerking met Deschildre (charcuterie) :

= Zeehammetje,  Zeesaucisse, Zeekieken,

   Boudin de Mer, Zeerillette …

. Samenwerking met De Beauvoordse Walhoeve (kazen) :

=  Zeeblanche, Zeemanneke

. Samenwerking met Huisbier Seaking :

= Zeewier-tripel, Zeewier-Stout

. Samenwerking met Infusers :

= North Sea Gin (Gin met zeewier)

. Samenwerking met Anthony Lams :

= Zee-pralientje (praline met onze Gin en zeewier)

. Samenwerking met Bebijn :

= Zee-snoep (ambachtelijke snoepjes met als bindmiddel zeewier)

. Samenwerking met Bakkerij Petris (Wenduine) :

= Zee-broodje (een overheerlijk lichtbruin broodje, 200 gr., met zeewier)

Wist je trouwens dat je ons regelmatig terugvindt op een boerenmarkt/belevingsmarkt ? De ideale gelegenheid om onze produkten te leren kennen ! Datums : zie pagina “culinaire wandelingen”. Is er in uw buurt een markt, waarvan wij niet op de hoogte zijn ? Laat het ons weten !

 

4. CONSULTANCY

Had u graag mijn advies,  kennis over zeewier, wat meer inzicht in de wondere wereld van wieren en algen ? Basis uurtarief consultant =  vanaf 125€/uur (excl. BTW), afhankelijk van de opdracht

 

5. LESGEVER/WORKSHOPS

Intussen ben ik ook lesgever bij Horeca Forma. Bent u leraar of directeur van een (hotel)school en had u graag dat ik mijn kennis van de wondere wereld van wieren en algen doorgeef aan uw leerlingen ? Neem gerust contact op ! We bespreken dan samen de mogelijkheden.

Heeft u een keuken ter beschikking op een event ? Zin om alles te leren over wieren, algen, maar vooral ook … ermee aan de slag te gaan ? Boek dan een workshop ! Neem contact op via Chefsplace@me.com en op basis van locatie, aantal personen enz. maken we samen een offerte.