“Studio Zeewier” heb ik opgericht om 5 belangrijke aspecten van mijn passie voor zeewier te groeperen, nl. (culinaire) wandelingen, demo’s, produktontwikkeling, consultancy en lesgever.
1. WANDELINGEN : (zie pagina “culinaire wandeling”)
Zeker doen ! Je krijgt een heel andere kijk op zeegroen !
2. NETWERK-EVENT / DEMO
Onze “zeewier-tapasplankjes” op uw feest, beursstand, netwerkreceptie ? = 15€ pp. (excl. BTW) : zeewierkaas, zeesaucisse, zeehammetje, tapenade, zeewierchips, crackers, kaaskoekjes, …
Een demo met proeverij organiseren voor uw vereniging, serviceclub enz. ? Dat kan ! Alle info op onze pagina “zeewierdemo”.
3. PRODUKTONTWIKKELING
Zeewier is in, dat zal u intussen al wel geweten hebben. Bent u een bedrijf en wilt u mee-surfen op het succes van gezonde, innovatieve voeding ? Misschien kunnen we samen een nieuw produkt ontwikkelen op basis van zeewier ? Dit kan onder mijn eigen kwaliteitslabel, of uw “private” label. Interesse ? Neem gerust contact op via 0475-566339 ! We bespreken dan samen het verdere verloop van de ontwikkeling.
Enkele produkten die reeds succesvol op de markt zijn gebracht :
. Samenwerking met Deschildre (charcuterie) :
= Zeehammetje, Zeesaucisse, Zeekieken,
Boudin de Mer, Zeerillette …
. Samenwerking met De Beauvoordse Walhoeve (kazen) :
= Zeeblanche, Zeemanneke
. Samenwerking met Huisbier Seaking :
= Zeewier-tripel, Zeewier-Stout
. Samenwerking met Infusers :
= North Sea Gin (Gin met zeewier)
. Samenwerking met Anthony Lams :
= Zee-pralientje (praline met onze Gin en zeewier)
. Samenwerking met Bebijn :
= Zee-snoep (ambachtelijke snoepjes met als bindmiddel zeewier)
. Samenwerking met Bakkerij Petris (Wenduine) :
= Zee-broodje (een overheerlijk lichtbruin broodje, 200 gr., met zeewier)
Wist je trouwens dat je ons regelmatig terugvindt op een boerenmarkt/belevingsmarkt ? De ideale gelegenheid om onze produkten te leren kennen ! We posten de datums en locaties op Fb ! Is er in uw buurt een markt, waarvan wij niet op de hoogte zijn ? Laat het ons weten !
4. CONSULTANCY
Had u graag mijn advies, kennis over zeewier, wat meer inzicht in de wondere wereld van wieren en algen ? Basis uurtarief consultant = vanaf 125€/uur (excl. BTW), afhankelijk van de opdracht
5. LESGEVER
Intussen ben ik ook lesgever bij Horeca Forma. Bent u leraar of directeur van een (hotel)school en had u graag dat ik mijn kennis van de wondere wereld van wieren en algen doorgeef aan uw leerlingen ? Neem gerust contact op ! We bespreken dan samen de mogelijkheden.