STUDIO ZEEWIER

 

 

“Studio Zeewier” heb ik onlangs opgericht om 5 belangrijke aspecten van mijn passie voor zeewier te groeperen, nl. wandelingen, demo’s,  produktontwikkeling, consultancy en lesgever.

1. WANDELINGEN

Dat mijn grote passie zeewier is, dat had u intussen al begrepen.
Maar wat als u deel kan uitmaken van die passie ?
De kruiden en wieren tussen uw vingers voelen, terwijl ik er uitgebreid over vertel tijdens een gezellige, leerrijke wandeling…
De geur van de zee opsnuiven, terwijl ik -samen met u- ga kijken welke wieren er groeien… Wat als u dan ook nog eens achteraf al dat lekkers uit de zee en de duinen kan proeven (u krijgt na de wandeling een “SEA TASTE BAG”, vol proeverijen met zeewier, met een waarde van 20€) ?

Prijs = 25€ pp. (zowel voor volwassenen als kids). Geen hondjes toegelaten.

Elk jaar organiseren wij  wandelingen op zondag, telkens van 13-15 uur. Datums 2022 : 10-04, 24-04, 8-05, 22-05, 05-06,  19-06, 10-07, 24-07, 7-08, 21-08, 4-09, 18-09, 2-10. Graag inschrijven via Chefsplace@me.com. Samenkomst Duinenplein Bredene.

Ben je een foodie, heb je een leuke bende vrienden of vriendinnen, of wil je je werknemers eens verwennen met een vernieuwende incentive over “future food” ? Boek dan een PRIVE-WANDELING bij ons (datums te bespreken). Minimumaantal 20 personen, prijs = 25€ pp. = wandeling + “SEA TASTE bag” + uitleg inbegrepen. Bent u met een kleiner aantal, dan betaalt u de standaardprijs van 500€ = 20 personen.

Zeker doen ! Je krijgt een heel andere kijk op zeegroen !

 

2. DEMO’S/NETWERK-EVENT

Ook een demo op verplaatsing kan ! Een leerrijke uitleg (ca. 2 uur) over wieren en zeegroenten met SEA TASTE BAG = minimum 30 personen aan 25€ pp. + 0,50€ per km (ex BTW)

Een “zeewier-proeftafel”op uw event  ?  = Wij bieden u een proeverij aan van onze zeewierprodukten (zeewierbiertje inbegrepen) = minimum 40 personen aan 20€ pp.+ 0,37€ per km (ex BTW)   

NIEUW ! Bent u met een kleinere groep (ca. 10 personen) ? 45€ pp. = (C-Meat-lunch met 1 SeaKing Zeewiertripel inbegrepen). Locatie = Deschildre Streekprodukten, Vismijn Oostende. Seaweedchef geeft ca. 1 uur uitleg over wieren, algen, zeegroenten met aansluitend een lunch = zeewiercharcuterie, verzorgd door Deschildre). Achteraf mogelijkheid tot een kijkje in het atelier of aankoop van produkten.

 

3. PRODUKTONTWIKKELING

Zeewier is in, dat zal u intussen al wel geweten hebben. Bent u een bedrijf en wilt u mee-surfen op het succes van gezonde voeding ? Misschien kunnen we samen een nieuw produkt ontwikkelen op basis van zeewier ? Dit kan onder mijn eigen kwaliteitslabel, of uw “private” label. Interesse ? Neem gerust contact op via 0475-566339 !  We bespreken dan samen het verdere verloop van de ontwikkeling.

Enkele produkten die reeds succesvol op de markt zijn gebracht :

. Samenwerking met Deschildre (charcuterie)

= Zeehammetje,  Zeesaucisse, Zeepaté, Zeekieken en Boudin de Mer

. Samenwerking met De Beauvoordse Walhoeve (kazen)

=  Zeeblanche, Zeemanneke

. Samenwerking met Huisbier Seaking

= Zeewiertripel

. Samenwerking met ZoeteZee

= Zeebreker (3 chocoladetabletten)

. Samenwerking met Infusers

= North Sea Gin (Gin met zeewier)

 

4. CONSULTANCY

Had u graag mijn advies,  kennis over zeewier, wat meer inzicht in de wondere wereld van wieren en algen ?

Basis uurtarief consultant = 195€/uur (excl. BTW)

 

5. LESGEVER

Vanaf 2022 ga ik ook van start als lesgever bij Horeca Forma. Bent u leraar of directeur van een (hotel)school en had u graag dat ik mijn kennis van de wondere wereld van wieren en algen doorgeef aan uw leerlingen ? Neem gerust contact op !