STUDIO ZEEWIER

STUDIO ZEEWIER !

“Studio Zeewier” heb ik onlangs opgericht om 3 belangrijke aspecten van mijn passie voor zeewier te groeperen, nl. wandelingen, demo’s en produktontwikkeling.

1. ZEEWIERWANDELINGEN

Dat mijn grote passie zeewier is, dat had u intussen al begrepen.
Maar wat als u deel kan uitmaken van die passie ?
De kruiden en wieren tussen uw vingers voelen, terwijl ik er uitgebreid over vertel tijdens een gezellige, leerrijke wandeling…
De geur van de zee opsnuiven, terwijl ik -samen met u- ga kijken welke wieren er groeien…

Wat als u dan ook nog eens achteraf al dat lekkers uit de zee en de duinen kan proeven (u krijgt na de wandeling een “SEA TASTE BAG”, vol proeverijen met zeewier) ? Prijs = 25€ pp.

Alle wandelingen ’20 waren een groot succes, maar zijn helaas afgelopen. Niet getreurd ! Van zodra wij opnieuw groen licht krijgen van de overheid, organiseren wij wandelingen. Hou deze pagina in de gaten voor de nieuwe datums en wees er snel bij om in te schrijven !

Ben je een foodie, heb je een leuke bende vrienden of vriendinnen, of wil je je werknemers eens verwennen met een vernieuwende incentive over “future food” ? Boek dan een privé-wandeling bij ons (datums te bespreken). Maximumaantal 30 personen, prijs = 25€ pp. = wandeling + “SEA TASTE bag” + uitleg inbegrepen.

Zeker doen ! Je krijgt een heel andere kijk op zeegroen !

2. DEMO’S

Ook een demo op verplaatsing kan ! Een leerrijke uitleg over wieren en zeegroenten met SEA TASTE BAG = 650€ dagvergoeding excl. BTW ( 30 personen) + 0,50€ per km.

 

3. PRODUKTONTWIKKELING

Zeewier is in, dat zal u intussen al wel geweten hebben. Bent u een bedrijf en wilt u mee-surfen op het succes van gezonde voeding ? Misschien kunnen we samen een nieuw produkt ontwikkelen op basis van zeewier ? Dit kan onder mijn eigen kwaliteitslabel, of uw “private” label. Interesse ? Neem gerust contact op via 0475-566339 ! Enkele produkten die reeds succesvol op de markt zijn gebracht :

. Samenwerking met Deschildre (charcuterie)

= zee-hammetje, zeesaucisse en zeepâté

. Samenwerking met De Beauvoordse Walhoeve (kazen)

=  zeeblanche, zeemanneke