MENU = 59€ / 72€ “ZEE&WIER”
.PALING gebrand karnemelksmeus kaviaar van skrei duinenkruiden
. ANGUILLE brûlée babeurre caviar de skrei herbes des dunes OU/OF
. KREEFT 1/2 (+13€) open lasagne knolselder appel kerrie ulva
. HOMARD 1/2 (+13€) lasagne ouverte céleri-rave pomme curry ulva OU/OF
. COQUILLE puntpaprika schapenkaas olijf zeemanspesto
. NOIX DE SAINT-JACQUES poivron fromage au lait de brebis olive
pesto aux algues
***
. NOORDZEEVIS kokos prei kaffirlimoen planktonolie
. POISSON MER DU NORD noix de coco poireau combava
huile de plancton OU/OF
. RUND wit-blauw “ROSSINI” bloemkool dulse champignon truffeljus
. BOEUF BLANCBLEU “ROSSINI” chou-fleur dulse champignon jus
de truffes OU/OF
. KREEFT 1/2 (+13€) witloof veldsla jus van Zeewiertripel
. HOMARD 1/2 (+13€) endives mâche jus de bière aux algues
***
. RABARBER veenbes roos witte chocola
. RHUBARBE airelle rose chocolat blanc OU/OF
. VANILLE “affogato” amandel chocola karamel wakame
. VANILLE “affogato” amande chocolat caramel wakame OU/OF
. ZEEWIERKAASJES mangochutney algencracker
. FROMAGES AUX ALGUES chutney de mangue biscuit salé aux algues
3 gangen/services = 59€ = VG (E) + HG (P) + NG (D) naar keus (au choix)
4 gangen/services = 72€ = PALING (anguille) of/ou HALVE KREEFT (demi-homard) + COQUILLE (noix de saint-Jacques) + HG (PC) naar keus (au choix) + NG (D) naar keus (au choix)
Proef zeker ook eens onze “NORTH SEA GIN” = Het ideale aperitief om onze zeewierbeleving te starten !
Wij hebben een kleine kaart, gebaseerd op schaal- en schelpdieren, Noordzeevis, zeewier en zeegroentjes, die op heel regelmatige basis van inhoud wisselt. Heeft u een allergie of eet u graag glutenvrij, vegan, vegetarisch, lactosevrij ? Hou er dan rekening mee dat het niet altijd mogelijk is (of meestal zelfs onmogelijk) het menu aan te passen.
Heeft u een Bongo-Cadeaubox-bon cadeau gekregen ? Wij hebben voor u een speciaal menu opgemaakt met gerechtjes uit onze kaart, aangepast aan de waarde van uw bon ! Opgelet : elk service zijn er slechts een klein aantal tafels beschikbaar, en tijdens speciale weekends nemen wij geen bonnen aan. Zeker VOORAF melden bij reservatie (titel bon, waarde).