MENU = 65€ / 79€ “ZEE&WIER”
. RIVIERPALING gebrand “in zilt zeegroen” karnemelksmeus
. ANGUILLE brûlée “au vert de la mer” babeurre OU/OF
. KREEFT 1/2 (+15€) broccolini limoen zeewierboterjus
. HOMARD 1/2 (+15€) bimi citron vert jus de beurre aux algues OU/OF
. SINT-JAKOBSNOOT wortel salie Zeehammetje
“Walhoeve Boerenkaas Overjaars”
. NOIX ST-JACQUES carotte sauge “Jambon de mer”
fromage fermier vieilli
***
. NOORDZEEVIS prei asperge planktonolie jus “Tom Kha Pla”
. POISSON MER DU NORD poireau asperge huile de plancton
jus “Tom Kha Pla” OU/OF
. RUND wit-blauw bloemkool truffeljus “boudin de mer”
kroketje oesterzwam/zeewier
. BOEUF BLANCBLEU jus de truffes chou-fleur “boudin de mer”
croquette aux algues/pleurottes OU/OF
. KREEFT 1/2 (+15€) witloof “Mostaard Wostyn” veldsla
sabayon van Seaking Zeewiertripel
. HOMARD 1/2 (+15€) endives moutarde mâche sabayon de bière aux algues
***
. RABARBER ROZENBOTTEL vanille witte chocola
. RHUBARBE EGLANTIER vanille chocolat blanc OU/OF
. DUINDOORNBES ANANAS citrusfruit kombu
. ARGOUSIER ANANAS agrumes kombu OU/OF
. ZEEWIERKAASJES mangochutney algencracker
. FROMAGES AUX ALGUES chutney de mangue biscuit salé aux algues
In ons menu zitten (zeewier)hapjes op tafel inbegrepen.
3 gangen/services = 65€ = VG (E) + HG (P) + NG (D) naar keus (au choix)
4 gangen/services = 79€ = PALING (anguille of/ou HALVE KREEFT (demi-homard) + COQUILLE + HG (PC) naar keus (au choix) + NG (D) naar keus (au choix)
Proef zeker ook eens onze “NORTH SEA GIN” = Het ideale aperitief om onze zeewierbeleving te starten !
Wij hebben een kleine kaart, gebaseerd op schaal- en schelpdieren, Noordzeevis, zeewier en zeegroentjes, die op heel regelmatige basis van inhoud wisselt. Heeft u een allergie of eet u graag glutenvrij, vegan, vegetarisch, lactosevrij ? Hou er dan rekening mee dat het niet altijd mogelijk is (of meestal zelfs onmogelijk) het menu aan te passen.
Heeft u een Bongo-Cadeaubox-bon cadeau gekregen ? Wij hebben voor u een speciaal menu opgemaakt met gerechtjes uit onze kaart, aangepast aan de waarde van uw bon ! Opgelet : elk service zijn er slechts een klein aantal tafels beschikbaar, en tijdens speciale weekends nemen wij geen bonnen aan. Zeker VOORAF melden bij reservatie (nummer van de bon + activatiecode).