MENU = 65€ / 79€ “ZEE&WIER”
. NOORDZEEKRAB ZEEKAT zeevenkel vichyssoise peterselie-olie
. CRABE SEICHE MER DU NORD fenouil de mer vichyssoise huile au persil
OU/OF
. NOORDZEEKREEFT 1/2 (+20€) paksoi limoen zeewierboterjus
. HOMARD DE LA MER DU NORD 1/2 (+20€) pak-choi citron vert
jus de beurre aux algues OU/OF
. SINT-JAKOBSVRUCHT knolselder eekhoorntjesbrood ui
algen/kruidencrumble
. NOIX DE ST-JACQUES céleri-rave cèpes oignon crumble
aux herbes/algues
***
. NOORDZEEVIS wortel pompoen grijze garnaaljus zeesla planktonolie
. POISSON MER DU NORD carotte potiron jus de crevettes grises laitue
de mer huile au plancton marin OU/OF
. HERTENKALF veenbes grondwitloof truffeljus “boudin de mer”
. CERF airelle rouge endives jus de truffes boudin de mer
***
. SINAAS DUINDOORNBES speculoos chocolade
. ORANGE ARGOUSIER spéculoos chocolat OU/OF
. PEER vanille koffie mascarpone
. POIRE vanille café mascarpone OU/OF
. ZEEWIERKAASJES appelchutney
. FROMAGES AUX ALGUES chutney de pomme
3 gangen/services = 65€ = VG (E) + HG (P) + NG (D) naar keus (au choix)
4 gangen/services = 79€ = KRAB (crabe) of/ou HALVE KREEFT (demi-homard) + COQUILLE + HG (PC) naar keus (au choix) + NG (D) naar keus (au choix)
Het VG-kreeftgerecht kan ook als hoofdgerecht gekozen worden (zelfde supplement). Een echte kreeftliefhebber ? Geen nood, u kan nog steeds kreeft in zowel VG als HG kiezen ! De tweede bereiding is idem zoals Noordzeevis.
Wij hebben een kleine kaart, gebaseerd op schaal- en schelpdieren, Noordzeevis, zeewier en zeegroentjes, die op heel regelmatige basis van inhoud wisselt. Heeft u een allergie of eet u graag glutenvrij, vegan, vegetarisch, lactosevrij ? Hou er dan rekening mee dat het helaas niet mogelijk is het menu aan te passen.
Proef zeker ook eens onze “NORTH SEA GIN” = Het ideale aperitief om uw zeewierbeleving te starten !
Heeft u een Bongo-Cadeaubox-bon cadeau gekregen ? Wij hebben voor u een speciaal menu opgemaakt met gerechtjes uit onze kaart, aangepast aan de waarde van uw bon ! Opgelet : elk service zijn er slechts een klein aantal tafels beschikbaar, en tijdens speciale weekends nemen wij geen bonnen aan. Zeker VOORAF melden bij reservatie (nummer van de bon + activatiecode). Zoniet kunnen wij uw reservatie helaas niet aannemen.