MENU

MENU =  59€  /  72€   “ZEE&WIER” 

.PALING  gebrand  karnemelksmeus   kaviaar van skrei   duinenkruiden

. ANGUILLE  brûlée  babeurre  caviar de skrei   herbes des dunes  OU/OF

. KREEFT 1/2 (+13€)   open lasagne knolselder  appel  kerrie  ulva

. HOMARD 1/2 (+13€) lasagne ouverte céleri-rave  pomme  curry  ulva  OU/OF 

. COQUILLE  puntpaprika  schapenkaas  olijf  zeemanspesto

NOIX DE SAINT-JACQUES   poivron  fromage au lait de brebis   olive  

  pesto aux algues

***

. NOORDZEEVIS   kokos  prei  kaffirlimoen  planktonolie 

. POISSON MER DU NORD  noix de coco  poireau  combava

  huile de plancton  OU/OF

. RUND wit-blauw   “ROSSINI”  bloemkool  dulse  champignon  truffeljus 

. BOEUF BLANCBLEU  “ROSSINI”  chou-fleur  dulse  champignon  jus

  de truffes  OU/OF

. KREEFT 1/2 (+13€)  witloof  veldsla  jus van Zeewiertripel

. HOMARD 1/2 (+13€)   endives  mâche  jus de bière aux algues

 

***

. RABARBER   veenbes  roos   witte chocola 

. RHUBARBE   airelle   rose  chocolat blanc   OU/OF

. VANILLE   “affogato”  amandel   chocola  karamel  wakame

. VANILLE “affogato”   amande  chocolat  caramel  wakame OU/OF

. ZEEWIERKAASJES  mangochutney   algencracker 

. FROMAGES AUX ALGUES   chutney de mangue   biscuit salé aux algues

 

3 gangen/services = 59€ = VG (E) + HG (P) + NG (D) naar keus (au choix)

4 gangen/services = 72€ = PALING (anguille) of/ou HALVE KREEFT (demi-homard) + COQUILLE (noix de saint-Jacques) + HG (PC) naar keus (au choix) + NG (D) naar keus (au choix)

 

Proef zeker ook eens onze “NORTH SEA GIN” = Het ideale aperitief om onze zeewierbeleving te starten !

Wij hebben een kleine kaart, gebaseerd op schaal- en schelpdieren, Noordzeevis, zeewier en zeegroentjes, die op heel regelmatige basis van inhoud wisselt. Heeft u een allergie of eet u graag glutenvrij, vegan, vegetarisch, lactosevrij ? Hou er dan rekening mee dat het niet altijd mogelijk is (of meestal zelfs onmogelijk) het menu aan te passen.

Heeft u een Bongo-Cadeaubox-bon cadeau gekregen ? Wij hebben voor u een speciaal menu opgemaakt met gerechtjes uit onze kaart, aangepast aan de waarde van uw bon ! Opgelet : elk service zijn er slechts een klein aantal tafels beschikbaar, en tijdens speciale weekends nemen wij geen bonnen aan. Zeker VOORAF melden bij reservatie (titel bon, waarde).