Reservatie

Door een beslissing van de overheid zijn wij in verplichte “lock down” tot en met 3 april as. Tijdens die periode kan u echter ELKE DAG bij ons terecht voor onze AFHAAL-kreeft (indien nodig ook aan huis geleverd in Bredene) : onze Lobsterbox of Lobster2go. Meer info hierover op onze pagina “Afhaalkreeft” !

Denkt u al aan een lunch of diner in ons restaurant na 3-04 ? Aarzel dan zeker niet ons nu reeds te contacteren om deze datum voor u vast te leggen !

Wij zijn OPEN (mits reservatie vooraf !) op WOENSDAGAVOND, VRIJDAGAVOND EN ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. Op ZONDAGMIDDAG verwelkomen wij u vanaf 12 uur.

Op andere momenten openen wij graag ons restaurant voor uw zakenlunch, zakendiner of familiefeest vanaf 15 personen. Vraag gerust info ! Wij maken een gepast menu, volgens uw budget.

Indien u de dag zelf geen mail ontvangt van uw aanvraag tot reservatie, gelieve ons dan de volgende dag telefonisch te contacteren op 0475-566339. Tijdens het service kunnen wij niet altijd uw oproep beantwoorden. Mogen wij u dan vriendelijk vragen uw reservatie te plaatsen via Chefsplace@me.com ?

Voorwaarden reservatie :

Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 15 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Uit respect voor onze andere klanten, vragen wij u vriendelijk uw trouwe viervoeter NIET mee te brengen naar ons restaurant.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens