RESERVER(EN)

Wij bedienen  u graag in ons restaurant op vrijdagavond en/of zaterdagavond vanaf 19 uur. Volzet ? Hou onze pagina’s op sociale media in de gaten. Daar posten wij altijd de (eventueel) opnieuw vrijgekomen tafels ! Alle andere dagen van de week storten wij ons met veel passie op “Studio Zeewier” (wandelingen – demo’s – produktontwikkeling – consultancy).

Alle reservaties graag via Chefsplace@me.com of ons reservatieformulier. Wij nemen geen telefonische reservaties aan (tenzij de dag zelf), noch via sociale media.

In ons restaurant zijn geen hondjes toegelaten. Wij houden van viervoeters, maar onze open keuken laat dit niet toe…

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + datum + waarde van de bon. Hou uw einddatum bon goed in de gaten, want na 1 jaar vervalt die automatisch. Onze geschenkbonnen zijn enkel geldig voor een diner in ons restaurant, en helaas niet in te ruilen voor traiteur of produkten. Heeft u een geschenkbon voor een wandeling ? Ook die vervalt automatisch 1 jaar na uitgifte.

Bongo-Cadeaubox gekregen ? Graag VOORAF titel bon + waarde melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven. Wees er snel bij, want per service zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, en op speciale weekends nemen wij geen bonnen aan. Bij annulatie de dag zelf of no-show, wordt uw bon automatisch ingehouden.

Wij zijn GEEN vegetarisch/vegan restaurant, wel een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u verschillende allergieën voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, gluten- of lactose-intolerant enz. ? Aangezien wij een kleine kaart hebben, is het voor ons niet altijd evident (meestal zelfs onmogelijk) aanpassingen te maken. Ook voor kindjes hebben we geen typische kindergerechtjes. We zijn er immers van overtuigd dat hun smaakpalet van kindsbeen af breed mag ontwikkeld worden, en dat er ook voor hen in onze kaart wel iets lekkers te ontdekken valt.

 

 

 

 

 

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens