RESERVATIE

In juni verwelkomen wij u graag op  VRIJDAGAVOND EN ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur.

In juli en augustus bedienen wij u graag op WOENSDAGAVOND,  VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur.

MONDMASKER niet vergeten, geen hondjes toegelaten.

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + datum + waarde van de bon. Is de datum van uw bon eind 2019, begin 2020 ? Dan kan u die inruilen voor onze AFHAALSERVICE of onze ZEE-WINKEL tijdens het weekend. Heeft uw bon een datum eind 2020, begin 2021 ? Dan kan u die zowel gebruiken voor een DINER in ons restaurant alsook onze AFHAALSERVICE tijdens het weekend.

Bongo-Viva-Wonderbox gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven. Enkel in te ruilen op woensdagavond.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Overnachten na uw lunch of diner in onze buurt ? Neem dan een kijkje op www.villaduinrust.be ! Vlakbij ons, leuk en chic logeren ! Liever een design appartement huren ? Ga naar www.wolkenenzout.com en boek je weekendje aan zee !

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens