RESERVATIE

Wij bedienen u graag op WOENSDAGAVOND, VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. MONDMASKER niet vergeten, geen hondjes toegelaten.

Overnachten na uw diner in onze buurt ? Neem dan een kijkje op www.villaduinrust.be ! Vlakbij ons, leuk en chic logeren !

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie. Enkel geldig voor een diner in ons restaurant, geen afhaal ! Na 1 jaar vervalt de bon automatisch.

Heeft u een bon die verloopt in de periode 19-10-20 t/m 31-12-20 ? Dan krijgt u een speciale lockdown-verlenging van 1 maand (= start heropeningsdatum horeca + 1 maand) !  

Bongo-Viva-Wonderbox gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + bonnummer vooraf doorgeven. Enkel geldig voor een diner op WOENSDAGAVOND of VRIJDAGAVOND.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Voorwaarden reservatie : Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 10 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens