Reservatie

Wij bedienen u graag op WOENSDAGAVOND, VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND. Start vanaf 19 uur, MONDMASKER niet vergeten ! Geen hondjes toegelaten. Helaas zijn wij in verplichte lockdown, maar wij hopen u met veel plezier opnieuw te kunnen ontvangen vanaf vrijdagavond 20-11 !

Overnachten na uw diner in onze buurt ? Neem dan een kijkje op www.villaduinrust.be ! Vlakbij ons, leuk en chic logeren !

LOBSTER SUNDAYS : Uitzonderlijk OPEN op zondagmiddag 29-11, 27-12, 31-01, 28-02 (opgelet : er kan enkel voor het “lobster sundays-menu” =69€ (zie pagina “kreeft”) gereserveerd worden !)

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie. Enkel geldig voor een diner in ons restaurant ! Na 1 jaar vervalt de bon automatisch.

BONGO-VIVA-WONDERBOX gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie. Bonnummer vooraf doorgeven. Enkel geldig voor een diner op WOENSDAGAVOND of VRIJDAGAVOND.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Voorwaarden reservatie : Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 10 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens