RESERVATIE

Hopelijk mogen wij u opnieuw bedienen vanaf 7 mei op VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur, op ZONDAGMIDDAG vanaf 12 uur. MONDMASKER niet vergeten, geen hondjes toegelaten.

Overnachten na uw lunch of diner in onze buurt ? Neem dan een kijkje op www.villaduinrust.be ! Vlakbij ons, leuk en chic logeren ! Liever een design appartement huren ? Ga naar www.wolkenenzout.com en boek je weekendje aan zee !

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + waarde. Enkel geldig voor een lunch of diner in ons restaurant, geen afhaal ! Vervaldatum tussen 19-10-20 en 31-12-20 ? Dan  blijft uw bon uitzonderlijk geldig tot 7-06-21 ! Alle andere bonnen zijn helaas niet meer geldig.

Bongo-Viva-Wonderbox gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Voorwaarden reservatie : Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 10 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens