RESERVER(EN)

Wij bedienen  u graag in ons restaurant op  VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. Volzet ? Hou onze pagina’s op sociale media in de gaten. Daar posten wij altijd de (eventueel) opnieuw vrijgekomen tafels ! Alle andere dagen van de week storten wij ons met veel passie op “Studio Zeewier” (wandelingen – demo’s – produktontwikkeling – consultancy).

In ons restaurant zijn geen hondjes toegelaten.

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + datum + waarde van de bon. Hou uw einddatum bon goed in de gaten, want na 1 jaar vervalt die automatisch. Onze geschenkbonnen zijn enkel geldig voor een diner in ons restaurant, en helaas niet in te ruilen voor traiteur of produkten.

Bongo-Cadeaubox gekregen ? Graag VOORAF titel bon + waarde melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven. Wees er snel bij, want per service zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, en op speciale weekends nemen wij geen bonnen aan (bv. Valentijn = 10 en 11-02).

Wij zijn GEEN vegetarisch restaurant, wel een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Aangezien wij een kleine kaart hebben, is het voor ons niet altijd evident (of zelfs onmogelijk) aanpassingen te maken.

 

 

 

 

 

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens