RESERVATIE

Hopelijk mogen wij u vanaf juni opnieuw bedienen op VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. MONDMASKER niet vergeten, geen hondjes toegelaten. Helaas hebben wij momenteel nog geen officiële datum van heropening… (wij hebben GEEN terras, dus openen in mei is voor ons nog niet mogelijk).

Overnachten na uw lunch of diner in onze buurt ? Neem dan een kijkje op www.villaduinrust.be ! Vlakbij ons, leuk en chic logeren ! Liever een design appartement huren ? Ga naar www.wolkenenzout.com en boek je weekendje aan zee !

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + waarde. Enkel geldig voor een lunch of diner in ons restaurant, geen afhaal ! Vervaldatum tussen 19-10-20 en 31-12-20 ? Dan  blijft uw bon uitzonderlijk geldig tot 7-07-21 ! Alle andere bonnen zijn helaas niet meer geldig.

Bongo-Viva-Wonderbox gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Voorwaarden reservatie : Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 10 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens