RESERVATIE

Wij bedienen  u graag in ons restaurant op  VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. Volzet ? Hou onze pagina’s op sociale media in de gaten. Daar posten wij altijd de (eventueel) opnieuw vrijgekomen tafels ! Alle andere dagen van de week storten wij ons met veel passie op onze “Studio Zeewier” (wandelingen – demo’s – produktontwikkeling – consultancy)

MONDMASKER niet vergeten, geen hondjes toegelaten.

Cadeaubon van onze zaak gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + datum + waarde van de bon. Is de datum van uw bon eind 2019, begin 2020 ? Dan kan u die inruilen voor onze AFHAALSERVICE of onze ZEE-WINKEL tijdens het weekend. Heeft uw bon een datum najaar 2020, begin 2021 ? Dan kan u die zowel gebruiken voor een DINER in ons restaurant alsook onze AFHAALSERVICE tijdens het weekend.

Bongo-Viva-Wonderbox gekregen ? Graag VOORAF melden bij reservatie + bonnummer en activeringscode doorgeven.

Wij zijn een restaurant met een “zeewier-beleving”, hoofdzakelijk gebaseerd op schaal- en schelpdieren en Noordzeevis. Heeft u een allergie voor deze ingrediënten, of bent u veganist, vegetariër, enz. ? Dan kan u helaas bij ons niet terecht.

Overnachten na uw lunch of diner in onze buurt ? Vraag bij uw reservatie gerust meer info ! Wij hebben een paar mooie logeertips voor u, in Bredene, De Haan of Oostende !

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens