Reservatie

Door het grote succes van onze AFHAAL-SERVICE blijven wij dit ELKE DAG verderzetten ! U kan dus nog steeds thuis genieten van onze speciale concepten (zie pagina “Afhaal”).

De “live” zeewier-beleving in ons restaurant kan u de hele zomer beleven  op WOENSDAGAVOND, VRIJDAGAVOND en ZATERDAGAVOND. Onze service start vanaf 19 uur, en wij vragen u vriendelijk bij uw online reservatie alle nodige COVID-gegevens aan ons door te geven.

Ook wij houden ons aan de regels. Alles wat u op tafel vindt, is specifiek voor u klaargemaakt en ontsmet. Uit respect voor onze andere klanten, vragen wij u vriendelijk uw trouwe viervoeter NIET mee te brengen naar ons restaurant.

Heeft u een leuke privé-“bubbel” van 15 personen of meer ? Dan openen wij met plezier speciaal voor uw groepje onze restaurantdeuren op een sluitingsdag ! Neem gerust contact met ons op om dit verder te bespreken !

Voorwaarden reservatie :

Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag) of is uw minimumaantal plots minder dan 10 personen, dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

Heeft u een cadeaubon van onze zaak gekregen ? Vergeet dan zeker niet dit VOORAF te melden bij reservatie.

Heeft u een BONGO-VIVA-WONDERBOX cadeau gekregen ? Vergeet zeker niet dit VOORAF te melden bij reservatie. Door het beperkte aantal plaatsen in ons restaurant, kan u met uw bon helaas NIET bij ons terecht op zaterdag en feestdagen. U bent wel van harte welkom op woensdag en vrijdag !

Reserveer een tafel
Contact Gegevens