Reservatie

Wij zijn OPEN (mits reservatie vooraf !) op WOENSDAGAVOND, VRIJDAGAVOND EN ZATERDAGAVOND vanaf 19 uur. Op ZONDAGMIDDAG verwelkomen wij u vanaf 12 uur.

Op andere momenten openen wij graag ons restaurant voor uw zakenlunch, zakendiner of familiefeest vanaf 15 personen. Vraag gerust info !

Indien u de dag zelf geen mail ontvangt van uw aanvraag tot reservatie, gelieve ons dan de volgende dag telefonisch te contacteren op 0475-566339. Tijdens het service kunnen wij niet altijd uw oproep beantwoorden. Mogen wij u dan vriendelijk vragen uw reservatie te plaatsen via Chefsplace@me.com ?

Voorwaarden reservatie :

Indien u niet opdaagt op de dag van uw reservatie, zonder annulatie of verwittiging vooraf, wordt u een verzuimvergoeding aangerekend van 50€ pp. Ook een wijziging van uw aantal personen MOET ten laatste 1 dag vooraf (voormiddag) telefonisch worden doorgegeven (0475-566339).

Heeft u gereserveerd met een groep en verwittigt u ons niet van een gewijzigd aantal tot 1 dag vooraf (voormiddag), dan wordt automatisch de basisprijs van het door u gekozen menu ook aangerekend voor de afwezige personen.

EXTRA GESLOTEN OP 26-02

Reserveer een tafel
Contact Gegevens