MENU 4 GANGEN/4 SERVICES = 85€ pp. :
. SINT-JAKOBSVRUCHT knolselder eekhoorntjesbrood
ui algen/kruidencrumbbe
. NOIX DE ST-JACQUES céleri-rave oignon cèpes
crumble aux herbes/algues
***
. NOORDZEEKRAB ZEEKAT zeevenkel vichyssoise
peterselie-olie
. CRABE MER DU NORD SEICHE fenouil de mer
vichyssoise huile au persil
***
. HERTENKALF veenbes truffeljus grondwitloof “boudin de mer”
. CERF airelle jus de truffes endives boudin de mer
OU/OF
. NOORDZEEVIS wortel pompoen grijze garnaaltjes
planktonolie zeesla
. POISSON MER DU NORD carotte potiron jus de crevettes grises
laitue de mer huile au plancton
***
. PEER vanille koffie mascarpone
. POIRE vanille café mascarpone
U wil er graag bij zijn ? Laatste tafel vrij ! Réserver ? Envoyez un mail par Chefsplace@me.com : Dernière table libre !
LIEVER THUIS VIEREN ?
Bestel dan bij ons een overheerlijke kreeft (met minimum bereiding) of oesters ! Vul dit aan met onze tapenade, zeesaucissen, kaasjes, pralines, enz. en u heeft een originele, maar vooral heel lekkere feesttafel !
. kreeft belle vue (met slaatje, 2 sausjes, 1/1 ca. 600 gram, slabbetje, citroendoekje) 59€
. kreeft limoen, paksoi, zeewierboterjus (zelf op te warmen) =59€
. verse coquilles, gekuist = 5€/stuk (schelp kan meegeleverd worden)
. Oostendse oester hol per 6 = 15€, geopend =19€
. platte oester per 6 = 19€, geopend = 25€
. potje zeemanstapenade = 8,50€
. rolletje zeewier-ansjovisboter = 9,50€
. North Sea Gin (ideaal als aperitief) = 49,50€
. zeewierchips = 4,50€
. zeesaucisse = 4,60€ voor 2
. zeeblanche (kaasje) = 8€
. appelchutney (lekker bij kaas) = 8,50€
. zeewiercrackers = 9,50€
. zee-rillette = 9,50€
. zeepralines (voor bij de koffie) = 9,50€
. canelés = 5€ (5 stuks)
. zee-kokosrotsjes = 5€ (5 stuks)
. seaking biertjes (12€ voor 4)
Stuur een mailtje met uw bestelling naar Chefsplace@me.com. Afhalen op Kerstavond tussen 17 en 18.30 uur. Afhalen op Kerst, Oudejaar en Nieuwjaar tussen 11 en 12 uur. Een andere dag ? Vraag info !